top of page

Organisera hemma

Att organisera sig är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Antingen det gäller ett utrymme eller rum eller att rensa och organisera ett helt hem - jag hjälper dig att sätta en struktur så att förvaring och utrymmen blir lätta att hålla i ordning och fungerar för dig och din nuvarande livsstil. På köpet får du ett inre lugn och tid över till annat. Även inför och efter en flytt och du behöver rensa och/eller down-siza finns vi där för att hjälpa dig att göra det på ett strukturerat sätt och få en grundordning i nya hemmet.

Som ordningskonsult certifierad i KonMari®-metoden erbjuder jag rensning och organisering per kategori eller traditionellt per utrymme eller rum. Att jobba per kategori gör att rensningen verkligen blir gjord på djupet. Då börjar vi alltid med att samla ALLT inom samma kategori på ett och samma ställe för att sedan ta oss an och rensa och organisera varje kategori var för sig.

Välorganiserat garderob

Konsultation utan kostnad

Inför ett uppdrag har vi först ett inledande samtal som varar upp till 30 minuter. Här får vi chans att lära känna varandra lite och vi diskuterar närmare vad du behöver hjälp med, nuläge och utmaningar som finns idag samt vilket paket/upplägg du är intresserad av och vad du önskar för resultat när du anlitat oss. Vi passar också på att boka dag och tid för vår första session tillsammans. Samtalet kan hållas antingen per telefon, FaceTime eller Zoom.

Inredning
VIT

6 timmar

2 400 kr inkl. moms efter RUT-avdrag (400 kr/tim)
 

VIT passar för den som;

Har ett utrymme eller rum man behöver hjälp att rensa och organisera, tex ett förråd, en garderob, ett hemmakontor, ett kök eller flera skåp etc.

 

Önskar att få hjälp att rensa och organisera allt i kategorin kläder.

 

Önskar få hjälp att rensa och organisera någon annan kategori som tex alla böcker, allt inom kategori papper etc.

BLÅ

18 timmar

6 300  kr inkl. moms efter RUT-avdrag (350 kr/tim) 
 

BLÅ passar för den som;

Har ett stort eller flera utrymmen eller rum man behöver hjälp att rensa och organisera tex större garage, vind, förråd eller liknande.

Önskar att få hjälp att rensa och organisera flera kategorier.

 

Bor i ett mindre hushåll med inte alltför mycket saker och som önskar att få hjälp att rensa och organisera hela sitt hem.

GRÅ

30 timmar

9 750  kr inkl. moms efter RUT-avdrag (325 kr/tim) 

GRÅ passar för den som;

 

Bor i medelstort hushåll, med en genomsnittlig mängd saker. Vi rensar och organiserar per kategori. Vi kan arbeta med alla kategorier/rum, eller så kan du välja och vraka, beroende på dina behov och vilken typ av förvandling du är ute efter.

 

Föreställ dig hur det kommer att kännas efter 30 timmar att ha ett hem du älskar, som gör ditt liv enklare, lugnare och roligare.

SVART

48 timmar

14 400  kr inkl. moms efter RUT-avdrag (300 kr/tim) 

SVART passar för den som;

Bor typiskt med familj i ett medelstort hushåll och som äger ganska stor mängd saker, och eventuellt har ett större hus.

 

Den är också idealisk för personer som vet att de har svårt att släppa saker. Det här paketet ger dig tid att prata om detta och att gräva djupt i orsakerna till varför du håller i föremål.

 

Urban hem med växter

Homestyling

Ska du sälja din bostad? Jag hjälper dig att optimera din bostad!​​ För att verkligen få ut det bästa möjliga vid försäljningen av din bostad lönar det sig att se till att den ser ut sitt absolut bästa för att locka flera köpare och visa potentialen i boendet.

 

Jag kommer och ställer i ordning din bostad inför fotografering och visning, och behövs flera visningar kommer jag tillbaka och ser till att allt är i sin ordning inför varje visning. Jag utgår alltid ifrån det som redan finns, men lägger till det som behövs för att få bostaden att verkligen "poppa", tex en blombukett, frukt och grönt, doftljus etc. Det kan i vissa fall röra sig om att måla om en vägg eller ställa fram andra möbler etc. Kostnad tillkommer för extra stylingprodukter och/eller hyra av möbler etc. Vi börjar med ett inledande samtal.

 

Pris: 100 kr/kvm inkl. moms (berättigar inte RUT-avdrag)

Uppackning av kök

Organisera vid flytt

Ska du flytta? Jag hjälper dig att packa upp och organisera dina tillhörigheter på bästa sätt i nya bostaden!

Man vill bara komma i ordning och börja njuta... Eller hur? Helst slippa jobbet med att packa upp alla lådor och istället komma igång i nya hemmet utan att ens behöva tänka! Nu har du chansen att låta nån annan göra jobbet och få skåp och lådor välorganiserade från början - medans du kopplar av och ser fram emot att njuta i ditt nya hem. Vi börjar med ett inledande samtal.

Pris: 100 kr/flyttkartong inkl. moms efter RUT-avdrag

bottom of page