top of page

Om mig

Hej, det är jag som är Helena!

 

Jag är en kreativ själ uppvuxen i småländska skogarna utanför Värnamo, som valde att flytta till Skåne -99. Idag bor jag i ett äldre parhus på Limhamn, Malmö med man och ett barn, en pojke född 2007.

Jag är i grunden utbildad inköpare och det bästa med det yrket har varit kontakten med alla olika leverantörer, jag är väldigt social och tycker alltid det är lika kul att lära känna nya människor och knyta nya kontakter. Men mitt stora intresse för att hålla ordning och reda och inredning i allmänhet har också funnits där, ända sen jag var liten. Jag har alltid varit kreativ och älskar att fixa och dona i hemmet, hitta på lösningar och använda det som finns, och längtan att jobba mer med "kropp och hjärta" har blivit starkare med åren. Så när det kom en förändring på min senaste arbetsplats tog jag steget och bytte inriktning. Jag hade ett par år innan hört talas om Marie Kondo och jag passade nu på att utbilda mig och bli certifierad i hennes KonMari®-metoden. Den har verkligen fått mig att uppleva den enorma skillnaden det kan göra att skapa ordning och reda omkring sig, inte bara på hemmet (eller arbetsplatsen) i sig, utan hela ens liv och tillvaro. Det blir helt enkelt lättare att vara när man har struktur och omger sig med saker man älskar och behöver, man finner ett flow och ett inre lugn.

 

Sammantaget är mitt företag Hemma I Harmoni byggt på både en passion för ordning och inredning samt gedigen kunskap och verktyg för hur man på bästa sätt skapar just det, samt en glädje för att arbeta med människor.

 

Tveka inte att höra av dig så diskuterar vi hur jag kan hjälpa DIG med just ditt projekt!

bottom of page