top of page

Referenser

Alltid kul med före- och efterbilder! Se även några kommentarer från kund samt tankar vi själva har kring förändringarna vi har utfört och vad som kan vara bra att ha i åtanke gällande olika förvaring.

Klädförvaring

FÖRE

Förebild garderob

FÖRE

Förebild kläder

EFTER

Efterbild klädförvaring

EFTER

Efterbild garderob

FÖRE

Förebild garderob

EFTER

Efterbild garderob

Kund: Jag var helt överväldigad! Jag kunde inte låta bli att gång på gång gå och ställa mig och bara titta på hur fint det hade blivit i mina garderober. Nu kunde jag lätt få en överblick över alla mina kläder och allt fick plats utan att det såg trångt ut i lådor och skåp. SÅ tacksam!!

Kommentar från Hemma I Harmoni: I den här klädförvaringen blev förvandlingen påtaglig, dels pga en rejäl utrensning, men inte minst för att vi optimerade förvaringen och hängde enbart alla byxor i skåpet på de övre bilderna, dvs där utrymmet var för kort för längre plagg samt använde en redan befintlig klädstång (syns upptill i före-bilderna) istället för hyllplan i kundens stora skjutdörrsgarderob. Därmed fick alla vackra klänningar mm plats att hängas upp vilket bl.a. gav en helt annan överskådlighet.

Städskåp

FÖRE

Förebild städskåp

EFTER

Efterbild städskåp

Kund: Det här var en dröm som blev verklighet - att äntligen kunna se golvet och faktiskt kunna gå in i vårt städskåp! Nu ser jag och hittar allt! Och det är helt underbart att mitt "kontor" har fått en plats utanför städskåpet!

Kommentar från Hemma I Harmoni: Det var uppenbart att städskåpet användes till inte bara städmaterial utan alla möjliga prylar och att det mesta saknade sin egen plats. Vi började med att rensa och kategorisera och alla olika saker fick till slut sin egen plats i utrymmet. En stor förändring för den här kunden blev att få flytta ut pärmar och papper, som även det samsades med mycket annat i städskåpet. Allt det fick vi hittat en dedikerad plats till där det bättre hörde hemma och där vi även kunde göra ett mindre hemmakontor.

Kök

FÖRE

Förebild köksskåp

EFTER

Efterbild köksskåp

Kund: Köket blev så mycket mer lättarbetat och det kändes luftigt och fräscht på ett helt nytt sätt. Även barnen tyckte det blev mycket bättre och kunde lättare hitta och ta saker själva och tex. hjälpa till att tömma diskmaskinen!

Kommentar från Hemma I Harmoni: Att organisera i köket handlar förutom om att rensa och göra sig av med onödiga dubbletter och kategorisera så att man lättare kan hitta etc mycket om att skapa ytor som lätt går att torka av och hålla rena. Optimalt är om allt kan få sin egen förvaringsplats och inte ta upp onödig plats på bänkytorna, även tex brödrosten som kanske används mycket, ska ha sin egen plats!

Dresuar mot en åldrad mur

Dela din feedback

Hur var din upplevelse?

Skulle du rekommendera oss till dina vänner?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page